Akçaova Haldun Tınaztepe İlkokulu

Telefon : 0326 2551288
Belgegeçer : 0326 2551288
WEB https://akcaovahalduntinaztepeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : AKÇAOVA MAH. ESENTEPE 13 SK. AKÇAOVA HALDUN TINAZ TEPE ILKOKUL ORTAOKULU NO: 6 ANTAKYA / HATAY
VİZYON : OKULUMUZUN VİZYONU Öğrencilerimizin zekâ düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MİSYON : OKULUMUZUN MİSYONU Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Halk Oyunları Müsabakası 2010-2011 Yıldızlar Sitilize Geleneksel dalda Hatay İl birinciliği Halk Oyunları Müsabakası 2011-2012 Yıldızlar Sitilize Geleneksel dalda Hatay İl birinciliği

Saatler : 12:50 -17:40
Isınma : Kalorifer + Klima
Servis : özel araçlarla
Ulaşım : ÖZEL ARAÇLARLA
Yerleşim Yeri : Akçaova mahallesi Antakya´nın kuzeydoğusunda Uydukent mahallesi ve yeni Devlet Hastanesi yakınında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve ilçe Merkezine Uzaklık 15
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : 1-Sınıflar arası Masa Tenisi 2-Sınıflar arası Voleybol Müsabakaları 3-Sınıflar arası Basketbol Müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler : 1-Kuş göçleri izleme etkinliği. 2-Doğa gözlem haftası etkinliği.
Proje Çalışmaları : 1-Değerler çalışmaları. 2-Eğitimde İyi Örnekler çalışmaları.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus K1 Okul Ortaklığı.
Diğer Hususlar : 1-Spor Odası 2-Anasınıfı 3-Beden Eğitimi Dersi Soyunma Odaları